dinsdag 17 mei 2016

Workshop/Vaardigheidstraining Je eigen digitale voorlees maatje

Workshop/VaardigheidstrainingJe eigen digitale voorlees maatje


Om een goed inzicht te krijgen van het  Voorlees software van Apple en de nieuwe Apps op uw iPhone of iPad.  Verzorgen we bij Injona Teaching diverse Workshops.
Zoals je eigen digitale voorlees maatje. Deze Workshop / Vaardigheidstraining behandelen we staps gewijs  hoe u deze gratis funktie  kunt instellen op de Apple producten, en daarbij een training zo dat u er zelfstandig mee kunt werken als je eigen digitale voorlees maatje.
Verder behandelen we ook de beste Apps die er nu beschikbaar zijn en voor een betaalbare prijs van +/- 15 euro.  Zoals: Voice Dream - vBook Pdf en ePub natuurlijke leverd Injona alle content voor deze Voorlees software /dyslexie software.

Deze workshop kunnen we ook op locatie gegeven zoals bij u op school tijdens een studiedag of  een extra cursus voor mensen met een leesbeperking zoals dyslexie om de vaardigheid te verbeter met de Apple producten. Maar kan natuurlijk ook in onze Injona studio in Bergen Lb.

Heeft u nog vragen? of wilt u een afspraak maken. Neem dan gerust contact met ons op om te weten wat voor u de mogelijkheden zijn.
Bel: 0485-215550 wij staan u graag te woord.

Injona maakt voor een ieder digitaal lezen en luisteren mogelijk.
Injona teaching    Facebook Injona   Dyslexie zonder zorgen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten