dinsdag 28 februari 2012

Met je iPad de digitaleboeken van Injona laten voorlezen.

 

Veel gebruikers van iPhone/iPad zijn er al lang naar op zoek? Voor die mensen heb ik goed nieuws er is een nieuwe app uit van vBookz PDF Voice Reader. Zodat je alles kunt laten voorlezen met een meeleescursor in Pdf. Zie beschrijving hier onder. Klik op het plaatje voor de download of hier.


vBookz is GEEN 'opgenomen boeken': het is een live text-to-speech generator zonder de nood aan conversie, noch het opslaan van het boek. Het is een nieuwe manier om van lezen te genieten: eyes-free lezen terwijl u onderweg bent, rijdt of gewoon ontspant, leeshulp voor slechtzienden, dyslecten of audio-feedback voor kinderen of zij die in een vreemde taal leren lezen.

vBookz voegt aan de spraakfaciliteit oriëntatie en navigatietools toe die de leeservaring versterken, een combinatie van twee zintuigen samen - zicht en gehoor. Een interactieve cursor die als vergrootglas werkt stelt de gebruikers in staat om de tekst te volgen , even met lezen te stoppen of zelfs regels of alinea's te herhalen om het begrijpen van de tekst te versterken.1 opmerking:

  1. Hallo Injona, ik heb deze app genomen en de nederlandse taal gekocht, maar helaas krijg ik de PDF file van nieuwsbegrippen die ze in de klas van mijn zoon elke week lezen niet aan de praat. Heb jij tips? Hartstikke bedankt, groetjes Akkie

    BeantwoordenVerwijderen