dinsdag 11 september 2012

Met je iPad of iPhone je eigen teksten laten voorlezen door Clarospeak
Veel gebruikers van iPhone / iPad zijn er al lang naar op zoek? Voor die mensen heb ik goed nieuws er is een nieuwe app uit van Clarospeak. Zodat je alles kunt laten voorlezen met een meeleescursor wat je zelf in typt voorbeeld je mails en aantekening. Zie beschrijving hier onder. Klik op het plaatje voor de download of hier.


ClaroSpeak is een  programma waarmee u tekst kunt omzetten in spraak. Het programma wordt geleverd met verschillende stemmen van hoogwaardige kwaliteit. 

U kunt instellen dat de uitgesproken tekst gelijktijdig wordt gemarkeerd. Daarnaast zijn er verschillende kleuren en lettertypen beschikbaar om de leesbaarheid optimaal af te stellen. ClaroSpeak is de perfecte app voor het proeflezen van tekst door deze te laten voorlezen. Andere toepassingsmogelijkheden zijn het helpen met lezen, het ontwikkelen van lees- en schrijfvaardigheden, en het genereren van audiobestanden van tekst.
ClaroSpeak fa parte della gamma di soluzioni Claro e si affianca al nostro software di successo ClaroRead per PC e ClaroRead per MacProductkenmerken

 

Tekst Naar Spraak

Tekst in de werkruimte kan worden voorgelezen zodra deze is ingevoerd in ClaroSpeak. Gebruikers kunnen zo snel en eenvoudig tekst controleren en proeflezen. Tekst uit een ander document, een webpagina of een PDF-bestand kan worden gekopieerd naar ClaroSpeak en vervolgens worden opgelezen. Tekst die is gekopieerd uit een document, e-mail, PDF-bestand of webpagina kan snel worden bewerkt.
De software voor spraakherkenning van Apple op de iPad 3 en de iPhone 4S betekent dat u tekst rechtstreeks kunt inspreken in ClaroSpeak en vervolgens kunt afspelen en controleren. Bewaar de tekst als een audiobestand met de prettige stem die ook voor het oplezen is gebruikt.

Levensechte Stemmen

Deze editie wordt geleverd met 5 levensechte stemmen die zijn gebaseerd op de Nuance Vocalizer-technologie:
  • ★ Xander - Nederlands (Nederland)
  • ★ Claire - Nederlands (Nederland)
  • ★ Ellen - Nederlands (België)
  • ★ Audrey - Frans (Frankrijk)
  • ★ Daniel - Engels (Verenigd Koninkrijk)
De gebruiker kan de gekozen stem sneller of langzamer laten spreken.

Visuele Markeringen

De opgelezen tekst wordt synchroon gemarkeerd. Op deze manier kunnen gebruikers gecoördineerd lezen en luisteren. Gebruikers kunnen zelf de kleur en stijl van de markering kiezen.


Lees hier bij Injona verder.

Bron:Claro-speak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten